Home
Keukens
Badkamers
Installaties
Over ons
Garantie
Voorwaarden
Contact

 

Welkom bij CBF Services,

Wij zijn een bedrijf dat zich richt op het aannemen en uitvoeren van diverse soorten verbouwingen en werkzaamheden in de particuliere sector. Door onze oorsprong in de installatietechniek zijn wij het adres voor bijvoorbeeld badkamers, toiletten en keukens maar ook cv-ketels, vloerverwarming, groepenkasten, riolering, gasleidingen etc. Onze werkzaamheden bevatten zelfs platte en hellende daken en dakgoten en via ons netwerk van collega's kunnen we iedere andere soort werkzaamheden in en rond het huis voor u verzorgen.

Door deze opzet kunt u alle soorten werkzaamheden bij 1 adres onderbrengen en zo kosten en moeite besparen. Zeker in deze tijd is het voor ons niet ongewoon om de opbouw van een offerte om te draaien en te beginnen met een beschikbaar budget om daarna een offerte samen te stellen die zoveel mogelijk wensen bevat. Op deze manier kunnen we door onze materiaalkennis en oplossingen vaak dingen mogelijk maken die anders niet mogelijk hadden geweest.

CBF Services is ontstaan vanuit CBF Installaties. Met CBF Installaties zijn wij gestart als loodgietersbedrijf wat zich al gauw had uitgebreid tot volledig installatiebedrijf voor zowel de particuliere als zakelijke markt. Door de jaren heen kregen wij regelmatig de vraag om randwerkzaamheden uit te voeren zoals tegelwerk. Door deze vraaggestuurde uitbreidingen werden zo veel verschillende werkzaaheden uitgevoerd dat dit niet overzichtelijk meer te houden was. Als oplossing hebben we een splitsing gemaakt tussen de zakelijke installatiemarkt (CBF Installaties) en de uitgebreidere particuliere markt (CBF Services).

Inmiddels is ons eerste personeel een feit en zijn mijn vrouw en ik bezig met een stabiele uitbreiding van ons bedrijf. Mede door een dealerschap van Befas (Bruynzeel) keukens en diverse leveranciersafspraken zoals bij Jan Groen (tegels), Warmteservice, Rensa, Wasco, Technische Unie, van Munsteren, Plieger, Hornbach etc. kunnen we eigenlijk alles leveren dat u wenst.

Ook op het gebied van verwarming hebben we alles in huis wat u wenst. Wij zijn dealer van zowel Remaha als Vaillant, AWB en Itho-Daalderop. Buiten onze eigen merken plaatsen we ieder type ketel en kunnen we ieder type ketel onderhouden. Voor onze eigen ketels bieden wij service contracten met storingsdienst.

Top
CBF Services| info@cbfservices.nl